Kindercoaching

Ouder(s) zijn én opvoeden is niet altijd even makkelijk. Je kind maakt allerlei ontwikkelingsfases door, komt in aanraking met nieuwe mensen en nieuwe situaties en maakt kleine en grote levenszaken mee. Voor een ouder kan het af en toe lastig zijn om je vinger op de zere plek te leggen terwijl je juist zo goed ziet dat er iets aan de hand is met je kind. Dat je kind bijvoorbeeld niet goed meekomt op school, stil en teruggetrokken is of juist heel erg opstandig.

Voor elke situatie kun je contact opnemen met mij. We bespreken dan de situatie waarover jij je zorgen maakt en kijken of het nodig is om kindercoaching in te zetten. Na dit gesprek volgt een intakegesprek met ouder(s) én kind. Hierna zullen de gesprekken alleen met het kind zijn. Als ouder word je uiteraard op de hoogte gehouden en krijg je een tussentijdse evaluatie. Aan het einde van het coachingstraject vindt er een volledige evaluatie plaats.

Mochten er observaties thuis en/of op school nodig zijn dan kan dit uiteraard ook en zal dit onderdeel van het coachingstraject zijn.

Neem contact op